Jarek Majchrzak
Jarek Majchrzak
2023-02-01
Mega DJ, profesjonalny, kontaktowy, bardzo dobrze zorganizowany, po prostu warty polecenia. Dzięki za super muzykę
Asia K
Asia K
2023-01-16
Bardzo dziękujemy za poprowadzenie świetnej imprezy weselnej z klasą i dużą dawką humoru 😁 Goście i my jesteśmy baaaardzo zadowoleni 😊 ❤️ Asia i Damian
Olga G
Olga G
2022-10-21
Łukasz to profesjonalista pod każdym względem. Mimo, że zdecydowaliśmy się wybrać go "w ciemno", już po pierwszej rozmowie wiedzieliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Prowadzenie wesela na najwyższym poziomie od samego początku do samego końca (Łukasz to nie tylko świetny DJ, ale również znakomity wodzirej i perkusista). Stoisko retro wraz ze światłami robi ogromne wrażenie i idealnie wpasowało się w klimat naszego wesela. Nie wspominając już o perkusji, która zrobiła robotę! Osobowość Łukasza sprawia, że bardzo dobrze dogaduje się z pozostałą ekipą, dzięki czemu idealnie zgrał się z naszym saksofonistą (goście pytali skąd mamy ten zespół, bo tak dobrze byli zgrani. NIKT NIE WIERZYŁ, ŻE POZNALI SIĘ DOPIERO NA WESELU :D). Komunikacja zarówno przed, jak i podczas wesela znakomita! Z czystym sercem możemy polecić i powiedzieć, że wybierając Łukasza nie musicie martwić się o to, czy impreza będzie udana!
Dominika Banaś
Dominika Banaś
2022-10-03
Całym sercem polecam! Pan Łukasz był na weselu mojej przyjaciółki. Potrafi świetnie dobrać muzykę pod ludzi, którzy znajdują się na parkiecie. Poza tym jest to przemiły i zabawny człowiek. :)
Kinga Nowicka
Kinga Nowicka
2022-09-21
Łukasz grał na naszym weselu. Nie jesteśmy w stanie słowami wyrazić naszego zadowolenia ze współpracy. Pełen profesjonalizm, elegancja i klasa a do tego doskonałe poczucie humoru :) Od pierwszego kontaktu telefonicznego byliśmy pewni, że nasze wesele z Łukaszem to będzie prawdziwa petarda! :) Goście tańczyli nieustannie, bawiliśmy się świetnie. Łukasz- jeszcze raz z całego serca dziękujemy i pijemy Twoje zdrowie ;)
Kamil Przybylski
Kamil Przybylski
2022-09-19
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, kontaktowy, uprzejmy i wszelkie wątpliwości rozwiązywane były w czasie rzeczywistym. Goście bawili się wyśmienicie, do białego rana. Polecamy bardzo 10/10!
Justyna Kulesza
Justyna Kulesza
2022-09-12
Od pierwszej rozmowy wiedziałam że Łukasz jest DJ-em dla Nas. Świetny kontakt od samego początku, takie samo podejście i punkt widzenie. Impreza poprowadzona mega profesjonalnie, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, wszystko zgodnie z ustaleniami, jakiekolwiek odstępstwa konsultowane z Nami. Nie musieliśmy się o nic martwić bo wiedzieliśmy że wszystko będzie super. Polecam z całego serduszka ❤️
Marcin M
Marcin M
2022-08-29
Nic dodać, nic ująć. Jesteśmy zachwyceni tym, jak Łukasz poprowadził nasze wesele. Mam wrażenie, że od początku złapaliśmy wspólne „flow”, człowiek z dużym dystansem do siebie i dobrym poczuciem humoru, przez co komunikacja była naprawdę super. Jeśli ktokolwiek waha się jeszcze nad wyborem, to niech przestanie, bo lepszego DJ’a nie można sobie wymarzyć. Z czystym sumieniem polecamy 🥳😁
Mateusz Grabijas
Mateusz Grabijas
2022-08-13
Polecam!

Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, kontaktowy, uprzejmy i wszelkie wątpliwości rozwiązywane były w czasie rzeczywistym. Goście bawili się wyśmienicie, do białego rana. Polecamy bardzo 10/10!

Łukasz to profesjonalista pod każdym względem. Mimo, że zdecydowaliśmy się wybrać go „w ciemno”, już po pierwszej rozmowie wiedzieliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Prowadzenie wesela na najwyższym poziomie od samego początku do samego końca (Łukasz to nie tylko świetny DJ, ale również znakomity wodzirej i perkusista). Stoisko retro wraz ze światłami robi ogromne wrażenie i idealnie wpasowało się w klimat naszego wesela. Nie wspominając już o perkusji, która zrobiła robotę! Osobowość Łukasza sprawia, że bardzo dobrze dogaduje się z pozostałą ekipą, dzięki czemu idealnie zgrał się z naszym saksofonistą (goście pytali skąd mamy ten zespół, bo tak dobrze byli zgrani. NIKT NIE WIERZYŁ, ŻE POZNALI SIĘ DOPIERO NA WESELU :D). Komunikacja zarówno przed, jak i podczas wesela znakomita! Z czystym sercem możemy polecić i powiedzieć, że wybierając Łukasza nie musicie martwić się o to, czy impreza będzie udana!

Polecamy z całego serca Łukasza na swoje wesele – współpraca przebiegła rewelacyjnie, wszyscy goście bardzo dobrze się bawili, nawet goście sceptycznie nastawieni na to, że imprezę prowadzi DJ, a nie kapela – sami podchodzili i mówili, że nie spodziewali sie takiej zabawy 😉 Był bardzo otwarty na nasze pomysły, oraz dostosowywał się do gości oraz przebiegu imprezy. Goście byli cały czas na parkiecie 😉 Bloczki i przerwy były rewelacyjnie zsynchronizowane z pracą kuchni (wydawanie posiłków, tort itp.). Jesteśmy pod wielkim wrażeniem i dziękujemy za współpracę 😉

Łukasz to prawdziwy profesjonalista! Reprezentuje na prawdę wysoki poziom prowadzenia imprezy. Goście bawili się wspaniale! A perkusja? Była wisienką na torcie, Łukasz tak na niej wymiatał, że goście z trudem rozstali się z parkietem o 4 nad ranem!
Polecamy z czystym sercem <3

Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym współpracę z Łukaszem! Jest on genialnym prowadzącym, który doborem muzyki i wyczuciem sytuacji trafi w gusta każdego z gości weselnych. Profesjonalizm, indywidualne podejście, rozumienie potrzeb klienta, genialne poczucie humoru i wyczucie taktu, to bez wątpienia słowa charakteryzujące Łukasza. Współpracując z Nim działacie jak ze starym dobrym znajomym. Poprowadził nam niezapomniane wesele, którym jesteśmy zachwyceni zarówno my, jak i wszyscy goście. Serdecznie polecamy, nie będziecie żałować!

Jedyny, słuszny wybór. Rewelacyjnie dobrany repertuar na cała noc. Pełen profesjonalizm. Pan Łukasz sprostał każdemu wyzwaniu. Parkiet był cały czas pełen. Polecam całym sercem. Stanowisko retro i perkusja idealnie wpasowały się w klimat stodoły i rustykalnego wesela. Dziękujemy za cudowny czas !

Nic dodać, nic ująć. Jesteśmy zachwyceni tym, jak Łukasz poprowadził nasze wesele. Mam wrażenie, że od początku złapaliśmy wspólne „flow”, przez co komunikacja była naprawdę super. Jeśli ktokolwiek waha się jeszcze nad wyborem, to niech przestanie, bo lepszego DJ’a nie można sobie wymarzyć 😉

Od pierwszej rozmowy wiedziałam że Łukasz jest DJ-em dla Nas. Świetny kontakt od samego początku, takie samo podejście i punkt widzenie. Impreza poprowadzona mega profesjonalnie, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, wszystko zgodnie z ustaleniami, jakiekolwiek odstępstwa konsultowane z Nami. Nie musieliśmy się o nic martwić bo wiedzieliśmy że wszystko będzie super. Polecam z całego serduszka ❤️

Od początku do końca wesela i poprawinach parkiet był zapelniony, a my na własnym weselu czuliśmy się jak na najlepszej imprezie w życiu, Łukasz pokazał klasę, zaangażowanie, pełen profesjonalizm, potrafił wybrnąć z każdej sytuacji, służył dobra rada i dzielił się z nami doświadczeniem. Z całego serca polecamy!

Jesteśmy bardzo zadowoleni !! 10/10. Dlaczego sprzedałeś Fiata za 4 tys. 😁
Bardzo się cieszymy ze poprowadziłeś nasze wesele. Pozdrawiamy

Z czystym sumieniem polecam współpracę z panem Łukaszem. Pełen profesjonalizm, organizacja na najwyższym poziomie. Para Młoda może odetchnąć z ulgą wiedząc, że wszystko jest w dobrych rękach. Serdecznie polecam!

Bardzo profesjonalne i merytoryczne podejście do sprawy, czuć doświadczenie i zaangażowanie, Pan Dj godny polecenia! Bieżąca aczkolwiek odpowiednio dyskretna komunikacja w toku całej imprezy:)

Mega!!
Łukasz jest DJem jakiego było nam trzeba!!
Zabawny, zorganizowany i potrafi kierować gośćmi nawet typowym wujkiem z wesela. Zabawa idealnie poprowadzona czego oczekiwaliśmy. My jako para młoda nie musieliśmy się niczym przejmować, bo Łukasz za nas pilnował czasu i całego harmonogramu imprezy.
Muzyka dopasowywana na bieżąco pod gościa w każdym wieku. No i oczywiście perkusja 😀

Dziękujemy Norbert i Marysia 😀

P.S.Czy pingwiny mają kolana?

Wspaniałe poprowadzenie naszego wesela! 😃

Podejście w pełni profesjonalne, a jednocześnie bezpośrednie, co było zdecydowanym atutem komunikacji. Warto to podkreślić, gdyż Łukasz bardzo dba o dobry przebieg imprezy.

Pomimo wcześniejszego spotkania na którym ustalaliśmy szczegóły, mogliśmy z nim
na bieżąco konsultować poszczególne części wesela za co również wielki plus!

Wszystkie zabawy ciekawe (zarówno klasyczne jak i te oryginalne) oraz dobrze poprowadzone, stąd z powodzeniem integrowały gości weselnych.
Warto podkreślić, że Łukasz nie proponuje krępujących kogokolwiek (w tym Pary Młodej) zabaw.

Zarówno my, jak i goście bardzo pozytywnie wspominamy również grę na perkusji, która ożywiała utwory i dodatkowo pomagała w złapaniu rytmu w utworach.

Polecam ze szczerego serca ♥️

Po pierwszej rozmowie wiedzieliśmy, że Łukasz podoła zadaniu. Pełen profesjonalizm, wyczucie i umiejętność wyjścia z niestandardowych sytuacji. Świetnie prowadzi imprezę, dogaduje się z innymi usługodawcami. Tak naprawdę nie baliśmy się o jakikolwiek moment wesela, najlepiej pozwolić Łukaszowi robić swoją robotę. Byliśmy bardzo zadowoleni z wyczucia grania muzyki, idealnie pod tych, którzy byli na parkiecie. A co najlepsze, oni nie znikali. Wesele zostało przedłużone, a DJ zasłużył na oklaski i sto lat 😉

Zastanawiasz się czy zdecydować się na Łukasza? Dzwoń, rezerwuj i módl się, że będzie miał wolny termin 😀

Drodzy Nowożeńcy! Nie chcemy pisać elaboratu (choć by się przydał, ale cenimy sobie konkrety, tak pewnie jak Wy). Jeśli cenicie sobie takt, smak i luz oraz dobre dźwięki i chcecie nie za dużo siedzieć na własnym weselu to DJ perkusista Łukasz jest jedynym słusznym wyborem! Serdecznie polecamy – do dziś leczący odciski od tańca Asia i Tomek 😉
P.S.
To również opinia gości. Ogień na parkiecie był od pierwszej piosenki!
P.S. 2
Łukasz, pozdrawiamy i dziękujemy 😎
P.S.3
Bierzcie w ciemno!

Bardzo, bardzo polecam! Już po pierwszej rozmowie widziałam, że wybór padł na odpowiednią osobę, a po każdej kolejnej tylko utwierdzałam się w tym przekonaniu. Od pierwszego utworu goście bawili się doskonale i przez całe wesele nie schodzili z parkietu. Łukasz złapał świetny kontakt z nami, z gośćmi i obsługą sali. Nie musieliśmy się niczym martwić, współpraca przerosła wszelkie oczekiwania. A perkusja?! Wspaniały, oryginalny pomysł. Gra Łukasza zrobiła na wszystkich ogromne wrażenie i jeszcze dłuuuugo będziemy to wspominać. Jeśli tu dotarliście to nie ma się nas czym zastanawiać. Łukasz poprowadzi Wam wesele najlepiej, jak to możliwe!

Jeśli się wahacie, albo zastanawiacie czy napisać – to napiszcie albo najlepiej zadzwońcie! Po pierwszych 5 minutach rozmowy wiedziałam, że będzie ogień. Łukasz jest w naszym TOP wykonawców, biorąc pod uwagę całe przygotowania. Sam czas rozmów i ustaleń był niezwykle owocny, a sama impreza… nie mam pytań, wisienka na torcie. Łukasz dbał o Naszych gości i o Nas nieustannie. Było czuć, że dobierał muzykę tak, żeby też ta siedząca część imprezy wyszła na parkiet. I starsi i młodsi byli zadowoleni (każdy pytał kto to i skąd, bo super). Nienachalne zabawy, super show na perkusji (która serio robi robotę- podbija pięknie muzykę, którą każdy słyszał na weselach granych przed dj 100 razy) sprawiły, że z chęcią byśmy takich imprez zrobili jeszcze z 10 😉

Łukasza znaleźliśmy przez przypadek ale już po pierwszej rozmowie zrobił na nas pozytywne wrażenie! ❤️ Od razu złapaliśmy wspólne Flow. Wesele? Nie da się opisać tego słowami, parkiet pękał w szwach, prowadzenie wesela na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, muzyka na żywo u dj? Jest to możliwe z perkusja! ❤️ Łukasz grał piosenki zarówno dla młodych jak i starszych gości, wszyscy razem świetnie się bawiliśmy i nie wyobrażamy sobie mieć innego Dj na weselu!

To tylko niektóre wybrane opinie, po więcej zapraszam na portal Wesele z Klasą

Oraz na moją wizytówkę Google

Zapraszam do kontaktu

Zainteresowała Cię moja oferta? Zapraszam do kontaktu!

Ostatnie wpisy

Wesele bez disco polo i biesiadnej muzyki – czy może się udać?

Co gra DJ na weselu?

Wesele z oczepinami czy bez? Jak przebiega zabawa?

Do której gra DJ na weselu?

Oferta lokalna

Facebook